Lisää video

Kopioi alla oleva koodi ja liitä se verkkosivuillesi.


sulje ikkuna
      Bookmark and Share
Erityiskiitokset
Erityiskiitokset:
Kääntäjät: Minna Hjort Päivi Kangas and Maria Lohi
sulje ikkuna

A Newer Version of Flash is needed to display content on this page.


Tribe of Heart Screening Room
  ENGLISH / ČESKY / ESPAÑOL (SUBTITULADA)  / ESPAÑOL (DOBLADA)  / HRVATSKI   
עברית / РУССКИЙ / PORTUGUÊS / POLSKI / SLOVENIAN / SUOMALAINEN / SVENSKA / VIỆT
 
 
Palkitussa dokumentissa THE WITNESS Eddie Lama kertoo, miten hän pelkäsi ja vältteli eläimiä lähes koko elämänsä, kunnes hän tutustui kissanpentuun ja avasi sydämensä eläimille. Nyt Lama pelastaa hylättyjä eläimiä ja levittää myötätunnon sanaa ympäri New Yorkia. Eddie kertoo uskomattomasta muutoksestaan huumorintajuisesti ja rehellisesti. Lisätietoja elokuvan verkkosivuilla osoitteessa The Witness

 

   

 
           
           
           

Jenny Stein & James LaVeck
  Tribe of Heartin perustajiin kuuluvat elokuvantekijät Jenny Stein ja James LaVeck  

Tervetuloa Tribe of Heartin Screening Room -verkkopalveluun katsomaan The Witness -elokuvaa! Olemme innoissamme voidessamme näyttää sinulle elokuvan, joka on koskettanut monia ja kertoa hieman taustaa siitä, miten elokuva sai alkunsa ja millaisen yllättävän vastaanoton se on saanut eri puolilla maailmaan.

Audience Ennen kuin aloimme tehdä The Witness -elokuvaa vuonna 1998, me kohtasimme joukon tavallisia ihmisiä, jotka olivat tehneet poikkeuksellisen päätöksen seurata omantuntonsa ääntä ja toimia parhaaksi katsomallaan tavalla siitäkin huolimatta, että se on joskus erittäin raskasta. Se mullisti elämämme.

Nämä ihmiset kohtasivat rohkeasti epämiellyttävän totuuden eläinten epäoikeudenmukaisesta kohtelusta, johon hekin ottivat omalla tavallaan osaa. Sen sijaan, että he olisivat pelänneet, raivostuneet tai tuominneet, he päättivät toimia luovasti ja väkivallattomasti tilanteen korjaamiseksi. He muuttivat ensin omia elämäntapojaan ja sitoutuivat sitten edistämään rauhanomaista muutosta koko yhteiskunnassa. Heidän muutoksessaan ei ollut kyse pyrkimyksestä täydellisyyteen vaan rehellisen ja kokonaisvaltaisen elämäntavan löytämisestä. He valitsivat tietoisesti uuden suunnan elämälleen ja päättivät ottaa päivittäin askelia kohti tietoisempaa, myötätuntoisempaa ja rohkeampaa maailmankansalaisuutta.

El TestigoMarquee Elokuvantekijöinä me halusimme jakaa nämä vaikuttavat tarinat henkilökohtaisesta elämänmuutoksesta. Niinpä perustimme kansalaisjärjestön nimeltä Tribe of Heart, joka tuottaa elokuvia omantunnon heräämisestä. Emme halua kertoa tarinoita sankareista tai suurmiehistä ja -naisista, vaan siitä, kuinka tärkeää on pyrkiä olemaan parempi ihminen ja kuinka meistä kaikista voi löytyä sankarillisia piirteitä, kun kuuntelemme omantuntomme ääntä ja avaamme sydämemme apua tarvitseville.

Peaceable Kingdom Kun the Witness valmistui vuonna 2000, olimme tyytyväisiä lopputulokseen, mutta emme osanneet aavistaa, miten katsojat reagoisivat. Olimme iloisesti yllättyneitä, kun The Witness valittiin parhaaksi dokumenttielokuvaksi elokuvafestivaaleilla, joilla se sai ensi-iltansa. Siitä tuli nopeasti elokuvafestivaalisuosikki, ja se voitti yhdeksän pääpalkintoa, ja sai kiittävää palautetta sekä yleisöltä että lehdistöltä.

Tarina kosketti hyvin monenlaisia ja monenikäisiä ihmisiä, ja moni ryhtyi aktiivisesti auttamaan Tribe of Heartia The Witness -elokuvan levittämisessä suurelle yleisölle. Niin moni halusi auttaa, ettemme olleet pysyä itsekään mukana!

Girl and Ducks Vuoteen 2002 mennessä tuhannet ihmiset olivat ostaneet The Witness -elokuvan verkosta ja katsoneet sen yhdessä perheidensä ja ystäviensä kanssa. Elokuva sai huomiota myös lehdistöltä ja radio- ja televisiotoimittajilta, julkkiksilta ja paikallisilta poliittisilta vaikuttajilta. Innokkaat katsojat järjestivät satoja julkisia näytöksiä teattereissa, kouluissa, yliopistokampuksilla, kirjastoissa ja kirkoissa. Saimme apua myös The Witnessin kääntämisessä eri kielille, minkä ansiosta voimme levittää elokuvaa ympäri maailmaa. Tämä projekti jatkuu edelleen, sillä tätä verkkopalvelua käännetään parhaillaan eri kielille.

Elokuvan leviämisen myötä olemme saaneet huomata, millaisia myönteisiä vaikutuksia sillä on ollut. Saamme jatkuvasti hyödyllisiä ja luovia ideoita toiminnan laajentamiseksi. Olemme myös saaneet lahjoituksia elokuvan hyödyntämiseen valistus- ja opetustarkoituksessa sekä seuraavaa dokumenttielokuvaprojektiamme varten ( Peaceable Kingdom.).
world
On sanomattakin selvää, että tämä kokemus on mullistanut elämämme. Olemme oppineet, että työskentelemällä yhdessä merkittävän muutoksen aikaansaaminen on helpompaa ja palkitsevampaa kuin olisimme voineet uskoa.

Shooting Footage Olemme nähneet omin silmin, kuinka yhden ihmisen elämänmuutos voi muuttaa maailmaa. Vaikka maailma, jossa elämämme, on täynnä kyynisyyttä, hyväksikäyttöä ja väkivaltaa, pienistä ja yksinkertaisista teoista voi syntyä voimakas ja rauhanomainen muutosliike.

Kutsumme sinut matkalle sisimpääsi ja auttamaan heikompiasi, niin ihmisiä kuin eläimiäkin. Matkan varrella voimme oppia paljon, saada uusia ystäviä ja iloita yhdessä erittäin tärkeästä työstä. Elokuvantekijät ja Tribe of Heartin perustajajäsenet

Jenny Stein ja James LaVeck
.

Anna meille palautetta! Luemme kaiken palautteen ja kehitämme sen avulla tätä sivustoa ja tulevia dokumenttiprojektejamme. Julkaisemme myös aika ajoin tällä sivulla kommentteja, joista uskomme olevan hyötyä myös muille katsojille. Katsojat voivat myös valita suosikkikommenttinsa, mikä auttaa muita katsojia löytämään hyödyllisimmät kommentit.


Tervetuloa Tribe of Heart -yhteisöön!

Yhä useammat ihmiset ovat alkaneet ymmärtää, että planeettamme on kriisissä, ja haluavat auttaa. Hyvän tahdon muuttaminen tehokkaaksi toiminnaksi tuntuu usein kuitenkin liian vaikealta tai monimutkaiselta.

Tribe of Heart loi THE WITNESS -elokuvan ja tämän verkkopalvelun, jotta olisi helpompaa ja palkitsevampaa ottaa osaa niihin muutoksiin, joita yhteiskuntaan on väistämättä tehtävä. Jokainen oikeudenmukaisuuteen - oli kyse sitten yksilöllisestä tai maailmanlaajuisesta oikeudenmukaisuudesta - pyrkivä liike alkaa ensimmäisestä askeleesta, päätöksestä toimia itseään heikommassa asemassa olevien puolesta. Eddie kertoo THE WITNESS -elokuvassa, kuinka hän otti tämän askeleen. Sinäkin voit tehdä niin. Saatat alkuun päästyäsi hämmästyä, kuinka paljon voit saada aikaan ja kuinka paljon merkitystä teoillasi on.

Jokainen meistä kykenee muuttamaan elämänsä suunnan. On vain otettava tuo ensimmäinen askel. Oikealla olevassa sarakkeessa on useita tapoja toimia heti. Alla voit puolestasi tutustua tarkemmin aiheisiin, jota elokuva käsittelee.PEACEABLE KINGDOM
– The Journey Homen traileri

Tribe of Heartin uusin dokumenttielokuva

Preview for Peaceable Kingdom
avaa silmäsi ja luota sydämesi ääneen.
Lähde matkalle


Katso lyhytelokuva
A LIFE CONNECTED

jonka on tehnyt Non-violence United
(12 minuuttia)

A Life Connected"Menneisyydessä tekemämme valinnat vaikuttavat siihen, millaisessa maailmassa nyt elämämme. Ja jokainen nyt tekemämme valinta vaikuttaa siihen, miten tulevaisuudessa eletään. Meillä on keino tehdä maailmasta parempi paikka elää. "Tutustu
"inhimillisen" eläintuotannon myyttiin

Tällä hetkellä sekä eläintuotannon edustajat että jotkut eläinsuojelujärjestöt väittävät, että eläimiä voi käyttää hyväksi ja tappaa tavalla, joka on inhimillinen, eläimet huomioon ottava ja eläimiä kunnioittava. Meistä kyse on "inhimillisyyden myytistä", jolla ei ole mitään tekemistä eläintuotannon todellisuuden kanssa. Se luo vääristetyn kuvan toiminnasta, joka ei ole inhimillistä eikä kestävää. Don't Buy The Myth

Tribe of Heart on yhdessä entisten maanviljelijöiden, eläinsuojien perustajien, opettajien ja taiteilijoiden kanssa ryhtynyt kumoamaan eläintuotantoon liittyviä väärinkäsityksiä. Tavoitteemme on siirtyä rauhanomaisesti yhteiskuntaan, joka kunnioittaa sekä ihmisten että eläinten synnynnäistä arvoa.

Lisätietoja löytyy täältä: HumaneMyth.org. Täällä on muutama kalvosarja, joilla kerrotaan pääkohdat, ja joiden avulla pääset hyvin alkuun:

Katso "Onnellisten lehmien myytti"

Happy Cows


Katso "Vapaan kanan munien myytti"

Cage-Free eggs

käynnistä muutos THE WITNESS -elokuvan avullaEmail InvitationKutsu ihmisiä katsomaan THE WITNESS verkossa
Jos pidit elokuvaa tärkeänä, suosittele sitä tutuillesi. THE WITNESS -elokuvan jakaminen on helppo ja tehokas tapa vaikuttaa. Jos riittävän moni välittää elokuvan ja sen sanoman eteenpäin, voimme saada aikaan muutoksen, joka tavoittaa ihmiset eri puolilla maailmaa. Kutsujärjestelmämme avulla elokuvan jakaminen on helppoa. Ryhdy toimeen! Napsauta tätä

Osta THE WITNESS DVD:llä ja näytä se muille
Witness DVDIhmiset voi olla helpompi saada katsomaan elokuvaa, jos sen antaa heille henkilökohtaisesti tai katsoo heidän kanssaan. Siksi suosittelemme, että hankit elokuvan dvd:llä täältä ja lainaat sen perheenjäsenillesi, ystävillesi, kirjastonhoitajille, päättäjille, kenelle tahansa, joiden uskot hyötyvän elokuvan katsomisesta. Jos haluat ostaa useamman kappaleen, kannattaa hankkia 10 DVD:n pakkaus, sillä tarjoamme sen puoleen hintaan.
Lisätietoja


Lisää trailereita
Tavoitat kerralla ison joukon ihmisiä, kun lisäät THE WITNESS - ja PEACEABLE KINGDOM: THE JOURNEY HOME -elokuvien linkit kotisivullesi, blogiisi tai Facebook-profiiliisi. Monet ovat kertoneet liikuttuneensa trailereista. Näin ihmiset löytävät helposti myös tämän verkkopalvelun ja voivat katsoa THE WITNESSin kokonaan. Näiden linkkien avulla pääset alkuun:

THE WITNESS -elokuvan trailerin koodi:


PEACEABLE KINDDOM -elokuvan trailerin koodi:

Levitä sanaa THE WITNESS -elokuvasta sosiaalisen median avullaSocial Networking
Sosiaalisen median kuten blogien, Facebookin, MySpacen, Twitterin ja vastaavien kautta voit vaikuttaa. Mainosta THE WITNESS -elokuvaa ja tätä sivustoa napsauttamalla valkoista -painiketta.

Bookmark and Share

Järjestä THE WITNESS -elokuvan näytäntö
Voit järjestää omia pieniä THE WITNESS -elokuvanäytöksiä ystävillesi ja perheellesi olohuoneessasi ja herättää keskustelua. Voit myös järjestää hieman suurempia näytöksiä kirjastossa, koululuokassa, luentosalissa, kirkossa ja muussa julkisessa tilassa. Myös suuria elokuvateatteri- ja auditorionäytöksiä voi järjestää. On yleisösi sitten kuinka pieni tai suuri tahansa, sinulla on mahdollista vaikuttaa ihmisten elämään ja siten todella muuttaa maailmaa. Lisätietoja


Osallistu Tribe of Heartin toimintaan

Tribe of Heart team
Tribe of Heartin tiimi maailmanensi-illassa Peaceable Kingdom: The Journey Home

Tee lahjoitus. Työmme on riippuvainen lahjoituksista.
Niiden avulla voimme tuottaa lisää THE WITNESSIN ja PEACEABLE KINGDOM: THE JOURNEY HOMEN kaltaisia elokuvia ja luoda innovatiivisia verkkoympäristöjä kuten tämän videopalvelun, jonka avulla kaikki voivat katsella ja jakaa näitä elokuvia. Tribe of Heartin tavoitteena on saada myötätuntoiset ihmiset ympäri maailmaa toimimaan rauhanomaisen muutoksen puolesta. Jos haluat tukea meitä tavoitteessamme, tee lahjoitus jo tänään.

Donate


Tilaa Tribe of Heartin sähköpostikirje ja seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa

Haluatko saada silloin tällöin uutisia ja päivityksiä Global Tribal Initiative -hankkeesta, jossa pyrimme tuomaan elokuvamme saataville ympäri maailmaa? HeartBeart-uutiskirjeestämme saat puolestaan tietoa Tribe of Heartin muista dokumenteista ja projekteista kuten uudesta PEACEABLE KINGDOM: THE JOURNEY HOME -dokumentista, joka ilmestyy pian DVD:llä. Kunnioitamme tilaajien yksityisyyttä emmekä jaa sähköpostiosoitteita muille.

Twitter

Kiitos! Lopuksi haluamme sanoa, että...

toimintamme ei olisi mahdollista ilman yhteisön voimaa. Tämän työn kuluessa olemme nähneet paljon kurjuutta, mutta toisaalta olemme myös iloksemme huomanneet, kuinka monet ja monenlaiset ihmiset ovat valmiita ottamaan vastuuta siitä, millaisia seurauksia heidän valinnoillaan on muille, ja haluavat elää vahingoittamatta ja käyttämättä hyväksi muita. Muiden onnellisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen on äärimmäisen tärkeää työtä ja eräs suurimmista mahdollisista lahjoista, jonka voimme maailmalle antaa. Kiitos, että käytät Tribe of Heartin verkkopalvelua.

 
Luemme kaikki viestit ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Useimmat muutokset ja parannukset, joita teemme projekteihimme ja ohjelmiimme, ovat suoraa seurausta saamastamme palautteesta. Henkilökuntamme pienestä koosta ja palautteen suuresta määrästä johtuen emme valitettavasti kuitenkaan ehdi vastaamaan kaikkiin sähköposteihin. Erityisesti luovan työn, kuten elokuvien editoimisen, aikaan olemme todella kiireisiä. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettemmekö arvostaisi viestejänne! Lähettäkää siis jatkossakin palautetta, ja me pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman pian, jos emme ole juuri editoimassa tai kuvaamassa. Kiireellisiin ja erityisen tärkeisiin sähköposteihin vastaamme niiden vaatimassa aikataulussa.

 
 
Sähköpostiosoite: mail@tribeofheart.org Tribe of Heart, Ltd.
PO Box 149
Ithaca, NY 14851
Puhelinnumero: 607.275.0806 Fax: 607.275.0702